24 Haziran 2009 Çarşamba

ÖLÜMCÜL DENEY 1 -RESİDENT EVİL 1

ÖLÜMCÜL DENEY 1 1.CD


ÖLÜMCÜL DENEY 1 2.CD


Filmin Konusu:

Son günlerin popüler video oyun serisi Resident Evil'ı konu alan bu hareketli ve heyecan yüklü filmin başrollerinde Milla Jovovich (Alice), Michelle Rodriguez (Rain) ve Eric Mabius (Cruel Intentions) var. Filmde, iyinin kötüyle, insanın bilgisayarla ve yaşayanların ölümsüzlerle olan savaşı anlatılıyor.

Bir biyo-mühendislik şirketi olan Umbrella Corporation tarafından idare edilen büyük yeraltı araştırma merkezi Hive'de korkunç şeyler gizlenmiştir. Ölümcül bir virüs salgının ortaya çıkmasından sonra, Hive'ı denetleyen bir süper bilgisayar olan Kızıl Kraliçe, önlem olarak tüm merkezi dışarıya sızıntı olmasın diye mühürler ve içinde çalışanları da öldürür.

Alice ve Rain Umbrella'nın tüm araştırma ekibini yok eden virüsü izole etmek için komandolardan oluşan takıma rehberlik etmek zorundadırlar. Takım kısa zamanda işçilerin gerçekte ölmüş olmadığını keşfeder. Onlar artık kurt gibi aç olan Hive'de av peşinde koşan yaşayan ölülere dönüşmüşlerdir. Alive ve beraberindeki askeri birliğin, virüs dünyayı tehdit edecek duruma gelmeden önce görevlerini tamamlamak için tam üç saatleri vardır..


ölümcül deney,ölümcül deney 1,ölümcül deney 1 izle,ölümcül deney 1 online izle,ölümcül deney 1 seyret,resident evil 1 izle,residen evil 1 online izle

Hiç yorum yok: