21 Haziran 2009 Pazar

ARMAGEDDON

ARMAGEDDON 1.BÖLÜM


ARMAGEDDON 2.BÖLÜM
<

ARMAGEDDON 3.BÖLÜM


ARMAGEDDON 4.BÖLÜM


Filmin Konusu:

Olaylar, uzayda bir kuyrukluyıldız ile asteroid'in çarpışmasını keşfettikten sonra, asteroid'den kopan dev bir parçanın dünyaya yaklaştığının keşfedilmesiyle başlıyor. ABD savunma sistemi parçayı gizlice yok etse de, büyük bir parçası yön değiştirerek Singapur'a doğru yol almakta. Texas büyüklüğündeki bu asteroid yoluna devam ederken, asteroidi yok etmek için bir plan geliştiriliyor.

Petrol çıkartmakta kullanılan delicileri asteroide gönderip, açılacak 1000 feet boyundaki çukura nükleer bir bomba yerleştirerek, asteroidi ortadan ikiye ayırıp dünyayı kurtarmak.
NASA'nın üst yöneticisi Dan Truman (Billy Bob Thornton), petrol çıkarımı konusunda dünyanın en iyilerinden olan Harry S. Stamper (Bruce Willis) ve ekibinden yardım istiyor ve NASA, programda görev alacakları eğitmek için acele bir program başlatıyor.

Mir istasyonunda yakıt ikmali yapılırken, uzay istasyonu bir kaza sonucu yok oluyor ve bir Rus kozmonot da takıma katılıyor. Kahramanlarımızı ARMAGEDDON'u önlemek ve dünyayı kurtarmak için büyük bir mücadele beklemekte.


armageddon,armageddon izle,armageddon online izle,armageddon seyret,armageddon canlı izle,armageddon indirmeden izle,armageddon bruce wills

Hiç yorum yok: